Як зробити золотий крем

Все, що від вас вимагається розвести частину кандурину з трьома частинами спирту чи горілки. Потім золота рідина заправляється в аерограф і розпорошується.. У такому разі у вас вийде дуже щільний та рівномірний шар. А якщо ви додасте більше горілки, він ще й блищатиме перламутром.

Як зробити золоті мазки на торті?

Розводимо кандурин горілкою у пропорції 70 до 30. Занурюємо у горілку пензель і, відтягуючи на себе щетинки, бризкаємо на торт. Якщо ви робите вперше, можете спочатку потренуватися на аркуші паперу. Такими бризками можна прикрасити поверхню торта, вирівняного крем-чизом або ганашем.

Як зробити золотий порошок для торта?

Для нанесення кандурину мокрим способом його необхідно попередньо розвести спиртом у пропорції 1:3 (1 частина барвника, 3 частини спирту) і ретельно розмішати. Працювати з розведеним барвником потрібно швидко, доки спирт не випарувався. Покриття виходить більш щільним та рівномірним. Збережена копія