Як зробити вівсяні батончики в домашніх

Як приготувати батончик в домашніх умовах?

Потрібно змішати дві пачки сиру, 4 ложки арахісової олії, подрібнені вівсяні пластівці та 3 ложки протеїнового порошку (бажано зі смаком шоколаду). Після застигання можна нарізати масу на порційні шматочки, а можна розкласти по пластикових стаканчиках, тоді закуску буде зручніше зберігати і брати з собою.

Які батончики найкорисніші?

Найкращі протеїнові батончики. ТОП5

  • Золото – Білково-вуглеводний Protein bar 33% GO ON.
  • Срібло – протеїновий SPORTER ZERO ONE.
  • Бронза – протеїновий Zenith 50% IronMaxx.
  • № 4 – Білково-вуглеводний Quest bar Quest Nutrition.
  • № 5 – Білково-вуглеводне GO ON Protein Cookie.