Як зробити свою наливку

Ягоди миють, сушать, пересипають у скляну сулію, додають цукор і закривають марлею. Через два місяці відціджують ягоди, наливку переливають у пляшки та закупорюють.. Також можна після того, як ягоди із цукром пустять сік, додати туди горілку.

Як правильно зробити вишневку в домашніх умовах?

Готувати такий напій дуже просто:

  1. Вишню попередньо переберіть та вимийте. …
  2. Перекладіть плоди у трилітрову банку, пересипаючи цукром. …
  3. Налийте у банку воду.
  4. Тепер розімніть вишню. …
  5. Встановіть на банку гідрозатвор. …
  6. Банку з майбутньою наливкою тримайте за кімнатної температури, поки не зупиниться процес бродіння.

У чому різниця наливки та настоянки?

«Ключова відмінність наливок від настоянок у тому, що наливки роблять тільки з плодів та ягід, а в настойках можуть бути і трави, і коріння, і насіння, і плоди – Те, що називають пряно-ароматичним сировиною. У наливках від 18 до 20% алкоголю, а в настойках – до 40%. Гіркі настоянки бувають і з 60% алкоголю.