Як швидко приготувати локшину на бульйоні

Як приготувати домашню локшину?

Приготувати локшину: просіяти борошно гіркою, додати в центр яйце, перемішати ложкою, потім замісити тісто руками. Через 10 хвилин після замісу тісто стане однорідним та еластичним. Тісто тонко розкотити і залишити на столі на 30 хвилин|мінути|, щоб підсохло. Тісто, що підсохло, скачати в трубочку.

Скільки локшини в курячий суп?

Курячий суплокшина на ароматному бульйоні

  1. Курка 1 штука
  2. 1 штука
  3. 1 головка
  4. 5 гілочок
  5. Кріп 5 гілочок
  6. Яєчна локшина 150 г
  7. Сіль за смаком
  8. за смаком

Збережена копія