Як правильно організувати зберігання на кухні

В ідеалі робоча поверхня повинна бути між миттям і плитою, а її оптимальна довжина повинна становити близько 90 см. Відповідно, весь посуд, прилади та продукти, необхідні для приготування щодня, повинні зберігатися над і під робочою поверхнею, а також під плитою.

Як правильно розмістити все у кухонних шафах?

Шульгам варто розміщувати кухонне начиння в шафках праворуч, а правшам – навпаки, зліва. Важливо! Каструлям та сковорідкам, іншому великому посуду буває тісно тільки в гарнітурі. Тому для них можна винести окрему кутову шафу зі спеціальною фурнітурою, що виїжджає на роликових направляючих.

Як правильно організувати систему зберігання на кухні?

10 ідей щодо організації простору та зберігання на кухні

  1. Облаштуйте основне місце зберігання у робочій зоні. …
  2. Розсортуйте та зберігайте речі/продукти за категоріями. …
  3. Зберігайте речі у лотках та контейнерах. …
  4. Якщо ви проектуєте кухню з нуля, зробіть ставку на висувні ящики та системи.

Збережена копія