Як можна збити вершки 22

охолоджені вершки переливаємо з упаковки в ємність, в якій їх збиватимемо, і поміщаємо її в миску з льодом; процес збивання треба продовжувати, поки на поверхні не з'являться піки (для цього часу знадобиться більше, ніж у випадку із вершками достатнього рівня жирності).23 лист. 2021 р.

Чи можна збити вершки 22%?

Вершки з жирністю 20-30% призначені для приготування підливок, соусів та крем-супів. За крайньої необхідності такі вершки з певною часткою зусиль можна збити в крем. Але без застосування загусників тут не обійтися. А ось вершки з жирністю 33-38% – це і є ті вершки для збивання. Збережена копія

Як збити вершки 20 без міксера?

Варіант простий – за допомогою віночка. Збивати потрібно буде у великій мисці, а маленький віночок для цього не підійде. Найкраще працювати найбільшим віночком, що у вас є: так у вершки потрапить більше повітря, і вони зіб'ються швидше.