Пшенична брага скисла, що робити

Чому скисає брага на пшениці?

Чому скисає брага Вся справа в оцтових бактеріях, які при доступі повітря в брагу і температурі 6-45°C починають переробляти спирт, що утворився, на кислоту і воду.. Спочатку бродіння вуглекислий газ виштовхує кисень із ємності, перешкоджаючи скисанню. Збережена копіяПохожі

Чи можна врятувати Прокислу брагу?

Відновити кислу брагу набагато складніше, ніж запобігти її скисанню. Достатньо ретельно стерилізувати бродильну ємність та інструменти, використовувати гідрозатвор та зберігати сусло у темному місці. Якщо брага зіпсована, правильним рішенням її вилити і поставити нову. Бережіть себе та своє здоров'я.