Навіщо купувати Повільноварку: основні переваги та функціональні можливості

Повільноварка – це кухонне пристосування, яке дозволяє готувати їжу протягом тривалого часу за низької температури. Вона стала незамінним помічником для тих, хто цінує високу якість та корисні властивості приготованих страв.

Одна з головних переваг використання повільноварки – збереження максимальної кількості корисних речовин у продуктах. Завдяки низькій температурі готування вона дозволяє зберегти всі вітаміни і мікроелементи, які інакше можуть зруйнуватися при високих температурах.

Повільноварка також допомагає досягти неймовірної ніжності та соковитості м'яса, птиці та риби. Завдяки тривалому часу приготування м'ясо ретельно пропікається і стає м'яким і соковитим. До того ж у процесі готування утворюється ароматний і насичений бульйон, який можна використовувати для приготування соусів та супів.

Але повільноварка не тільки робить приготування їжі легким та корисним, а й економить час. Вам більше не доведеться стояти біля плити протягом годин, спостерігаючи за процесом приготування. Просто покладіть продукти в повільноварку, налаштуйте таймер і забудьте про неї до готовності. Таким чином ви зможете займатися іншими справами, не відволікаючись на кухні.

Навіщо потрібна повільноварка:

НомерТочка застосуванняОпис
1Приготування їжіПовільноварка використовується для приготування різних страв, таких як супи, каші, рагу, супи-пюре та багато іншого. Завдяки тривалому варінню при низькій температурі, продукти зберігають свої корисні властивості та вітаміни, а також стають м'якшими та ніжнішими.
2Збереження їжіПовільноварка може використовуватися для тривалого зберігання їжі, оскільки вона дозволяє зберегти свіжість продуктів протягом кількох днів. Це особливо корисно для заморожування та подальшого розморожування продуктів без втрати їхньої якості.
3Підтримка теплаПовільноварка може використовуватися для підтримки тепла приготовлених страв, що дозволяє сервірувати їжу протягом тривалого часу без її перетравлення або охолодження.

Для чого потрібні повільноварки Особливий електроприлад допомагає готувати смачну та корисну їжу, докладаючи мінімум зусиль, тільки не прискорює процес, а навпаки, уповільнює. Їжа не вариться і не кипить, не смажиться і не пригоряє, а нудиться, немов у чавунці, за досить низької температури.

Навіщо Повільноварка?

Переваги повільноварки: У ній смачними виходять страви, які потребують тривалого гасіння.: рагу, топлене молоко, ряженка, молоко, що згущує, варення і джеми та ін. Можна «включити і забути». Наприклад, завантаживши прилад увечері необхідними продуктами, вранці отримаєте кашу на сніданок.

У чому різниця між Мультиваркою та Повільноваркою?

У повільноварці приготування відбувається шляхом томлення. За рахунок того, що готується за невисокої температури, зберігаються всі корисні речовини та вітаміни в продуктах. У мультиварці їжа готується методом гасіння. У повільноварці приготування відбувається шляхом томлення.

Чи можна пекти в Повільноварці?

У повільноварці можна готувати страви будь-якої національної кухні, що вимагають тривалого томлення. Наприклад, страви російської національної кухні, що вийшли з вживання через відсутність російської печі з її падаючою температурою.

Яка температура у Повільноварці?

Температура готування у повільноварці не перевищує 80 ° C, у зв'язку з чим їжа в ній не пригорає, не википає і не вимагає постійного помішування.