Цукерки як зробити начинку

Як у цукерки заливають начинку?

Суть її проста: маса заливається в остуджені ємності і за кілька хвилин виливається їх. В результаті на стінках залишається тонкий шар застиглого шоколаду, що є формою з відкритою верхньою частиною — в неї і заливається начинка. На останньому етапі на цукерках формуються кришечки.

Що можна покласти у цукерки?

ТОП-11 найсмачніших начинок для шоколадних корпусних цукерок

  • Начинка карамельна обліпиха-імбир 55 г пюре обліпихи.
  • Начинка трюфельна кориця-апельсин Ганаш корично-карамельний: …
  • Лаймовий ганаш.
  • Начинка з лікером Калуа.
  • Банановий ганаш.
  • Ганаш оливкова олія-розмарин.
  • М'ятний ганаш.
  • Мохіто (начиння абсолютно бомбічна!)