Як у цукерки заливають начинку?
Суть її проста: маса заливається в остуджені ємності і за кілька хвилин виливається їх. В результаті на стінках залишається тонкий шар застиглого шоколаду, що є формою з відкритою верхньою частиною — в неї і заливається начинка. На останньому етапі на цукерках формуються кришечки.
Що можна покласти у цукерки?
ТОП-11 найсмачніших начинок для шоколадних корпусних цукерок
- Начинка карамельна обліпиха-імбир 55 г пюре обліпихи.
- Начинка трюфельна кориця-апельсин Ганаш корично-карамельний: …
- Лаймовий ганаш.
- Начинка з лікером Калуа.
- Банановий ганаш.
- Ганаш оливкова олія-розмарин.
- М'ятний ганаш.
- Мохіто (начиння абсолютно бомбічна!)