Чим корисні пшеничні хлібці

Хлібці містять повільні вуглеводи, клітковину, залізо, жирні кислоти, калій, харчові волокна, кальцій, вітаміни групи B, магній, фосфор. Вони корисні при проблемах із ШКТ та зайвою вагою, недокрів'ям. При жуванні хлібці механічно очищають зуби від нальоту. Продукт виводить токсини з організму, надовго вгамовує голод.

Чим корисні хлібці із пшениці?

Хлібці пшеничні Пшеничні хлібці містять вітаміни А, В, Е, РР, калій, фосфор, натрій. Вони допоможуть нормалізувати процеси обміну та зміцнити організм після хвороби, знизити ризик захворювань шлунково-кишкового тракту, серця, стимулюють роботу печінки. Збережена копія

Чи можна їсти хлібці щодня?

Скільки хлібців можна їсти за день Під час дієти фахівці рекомендують замінювати всі борошняні вироби на хлібці з високим рівнем клітковини. Але здорове харчування залежить і від калорійності. Навіть корисні продукти у великій кількості можуть стати вашим ворогом. 4-6 штук хрустких слайсів на день достатньо.