Як зробити з цукру

Як правильно приготувати палений цукор?

Як зробити палений цукор? Щоб зробити льодяники з паленого цукру, достатньо насипати цукор у ложку і потримати її над палаючою конфоркою. У теплу масу покладіть зубочистку, щоб після остигання отримати цукерку на паличці. Палений цукор можна приготувати в каструлі, а потім розлити масу формами.

Як розтопити цукор у ложці?

У ложку з цукром (без гірки) капніть води і підігрійте на газу ~ 50 сек. До цього часу цукор карамелізується, пофарбувавшись у св коричневий колір. Вимкніть газ, подуйте на карамель кілька разів (10 сек), щоб "заспокоїти" шалені бульбашки і зануріть ложку в холодну воду. Карамель потріскалася (30 сек)-цукерка готова!